PRIJEVOZ NAMJEŠTAJA UČESTALA PITANJA FOTOGALERIJA O NAMA
 
Sobe
Namještaj za dnevnu sobu

Namještaj za dnevnu sobu mora zadovoljiti mnoge funkcionalnosti i mora se uklopiti sa različitim sadržajima. Tako se u izradi namještaja mora predvidjeti prostor za TV, audio i ostale elektroničke uređaje, knjige i sl. Elementi namještaja u sebi imaju organizatore CD-a i DVD-a, a police se montiraju na način da su nosači praktički nevidljivi. Dizajn i boje se dogovaraju sa kupcem, a funkcionalnost namještaja se dorađuje sa nama i pomoću 3D simulatora se odabire optimalan raspored elemenata.

Namještaj za dječju sobu

Namještaj za dječju sobu trebao bi ostaviti dovoljno slobodnog prostora u dječjoj sobi za različte aktivnosti, a opet bi trebao zadovoljiti sve potrebe koje se postavljaju pred takav namještaj.
Kod namještaja po mjeri dobro je što se prostor dječje sobe može iskorisiti u svim dimenzijama pa se tako mogu izvesti razne kombinacije sa krevetima na kat. Odabir boja i oblika elemenata namještaja prepušten je kupcu uz naše sugestije kako iskorisiti maksimalno prostor.

Namještaj za spavaću sobu

Spavaća soba pored kvalitetnog kreveta mora imati i dobar garderobni ormar koji će olakšati pospremanje i odabir odjeće, posteljine i drugih stvari.

 
KONTAKTI
STEL-MAR D.O.O.
Poljska 60
44000 Sisak
091 6590-153
info@stel-mar.hr
PROCES IZRADE
Izrada namještaja po mjeri počinje dobrim planiranjem. Nakon toga se idejno rješenje prenosi u 3D prikaz sa stvarnim mjerama. Nakon izrade dijelova sklopljeni elementi se montiraju.
CIJENE
Mogućnost plaćanja VISA karticom. Plaćanje gotovinom ostvarujete 10% popusta.
 
 
KUHINJE PO MJERI UREDSKI NAMJEŠTAJ UGRADBENI ORMARI KUPAONSKI NAMJEŠTAJ SOBE
Design by Slon-ing CMS